Fordított Bőr Károsodását 20-Tól 70

A 20, az arc lehet, hogy nézd – érzem – harmatos-friss szirom-sima. De, egészen ismeretlen, a romlást már elkezdődött. Túl korai az Idő, hogy megbosszulja a pusztítást, de a bőre más ellenséget.

Két módja van, ahol a bőr korosztály: Természetes, vagy belső, öregedés igazából nem jelenik meg az arcodon, míg kora hatvan, vagy később. A finom vonalak, durva foltok jelennek meg olyan korán, mint a húszas évek (illetve ronthatja napról évtized) által okozott öregedés külső – főként napozás, arckifejezések, még aludni pozíciókat.

A diagnosztikai technikák egy bőrgyógyász lehet azonosítani a forrását minden sor vagy a bőr hiba, szabó kezelések külön-külön. Az Okok, hatások, valamint a kezelést a bőr károsodását most azonosítható, a következőképpen:

A JELEKET AZ IDŐ

Fordított bőrkárosodásA foto-öregedés okozta leégés teremt a mély gyűrődések, egyenetlen szerkezetű, szárazság, barna foltok, sárgás öntött. Vezető bőrgyógyász ma attribútum egy teljes 90% – a külső öregedés hogy photo-aging. Miközben elkerüli a nap elkerüljük, folyamatban lévő kutatás azt jelzi, hogy a lokális Retin-A tud segíteni javítás nap által okozott károk.

Aludni vonalak könnyű azonosítani. “Vágják át a hétköznapi ráncok egy minta, hogy nincs értelme” – mondja Melvin Elson, M. D., orvosi igazgatója A Bőrgyógyászat Center-Nashville-ben, az USA által Okozott év alvó arcát a párnára, vízszintes aludni a sorok általában mentén jelenik meg az oldalon, az álla a nők, a homlokát a férfi. Míg alszik a hátadon a legjobb a megelőzés, hogy tompítsa a meglévő vonalak bőrgyógyász használni, hogy injekciós töltelék anyag, mint például a kollagén (a természetes fehérje állati szövet).

Megereszkedett a szeme körül, illetve az orr csúcsától lefelé fordítsuk a sarkoknál, a száj (ami kezdődik, hogy látható legyen, mint a korán, mint a húszas, illetve harmincas években), valamint egy nyúlás a fülcimpa vagy az eredmény a gravitáció. A kollagén injekciók lehet emelje fel a sarkok, a száj, míg a zsírleszívás (sebészi beavatkozás), távolítsa el a zsír, amely összegyűjti a megereszkedett az állkapcsom. De ha a szemhéjak, az orr, illetve a fülcimpa bágyadtság, plasztikai sebészet a leghatékonyabb kezelés.

Kifejezés vonalak fejlesztése évek óta ismétlődő arckifejezéseket. Nevetni vonalak lehet hozzáadása, karakter, de ha mély függőleges vonalak a szemöldökök között, vagy barázdák mentén a homlokán hozzon létre egy dühös, vagy fáradt, megjelenés, lehet lágyítani a kollagén injekciók.

Belső öregedés nyilvánvalóvá válik, hogy a finom ráncok, a bőr elvékonyodása, valamint a veszteség a zsírszövet – finomabb jelek, mint a mély gyűrődés szoktuk társítani öregedés. Injekció a beteg saját test zsír (általában vett a külső comb) tölti meg a megereszkedett bőrt. Szilikon implantátumok épült, a penész kimondottan a hiba, nem megfelelő “beomlott” területeken. Új kutatások azt mutatják, hogy Retin-A is csökkenti a finom vonalak tulajdonított belső öregedés.

AZ ÚJ BŐR MEGTAKARÍTÓK

Bőrápoló kutatások kimutatták, számos ígéretes anti-aging összetevők. Mint a tudomány előrehaladtával, ahogy a hír, több terápiás felhasználása – a azt állítja, hogy egyezik – e a kulcs, bőr-megtakarítás összetevők:

Alfa-hidroxi savak: kémiai vegyület található almalé-savanyú tej (többek között), hogy csökkenti a finom vonalak, valamint az életkor-foltok.

Lipidek: természetes vegyi anyagok, amelyek segítenek fenntartani a külső réteg a bőr, amelyet a “ragasztás” a sejtek együtt tartja a nedvességet. Kozmetikai cégek kivonat lipidek használata hidratáló forrásokból, mint a neurális, valamint az embrionális szövetek állatok.

Liposzóma: apró szállítási rendszerek, semmit a sejt membránok lipid, régen csomag hidratáló összetevő. Ha elég kicsi, liposzómák képes behatolni a bőr.

Hialuronsav: a kémiai összetevő – a szervezet természetes síkosító -, hogy segít a bőr tartsa a nedvességet. Találtam egy számot a hidratáló.

Retinoidok: egy sor-vitamin eredetű vegyületek, amelyek fordulnak elő a természetben, a bőr, valamint a támogatás annak normális működését (de nem csökkenti a ráncok, ahogy Retin-A teszi).

Nayad: egy összetevő származik a cella falai bizonyos típusú élesztő, úgy vélik, hogy serkentik a bőr sejtek, majd a restore gyengült a kollagén, elasztin.

Antioxidánsok: olyan anyagok, mint például E-vitamin, C, gondoltam, hogy semlegesíti a káros/szárító hatását a szabad gyökök.

ÖREGEDÉS JOBB KERESZTÜL KÉMIA

Mint kezelések, a bőr öregedése egyre kifinomultabb, a bőrgyógyászok fordul egyre inkább a nem-sebészeti eljárások, ez lehet tenni egy orvosi rendelő. Két ilyen szuper-modern lehetőségek közül:

Injekciós töltőanyag, használt, hogy pótolja a bőr saját támogató hálózat rendelkezésre állnak a több “súlyok” – döntöttek úgy, hogy megfeleljen a méret egy sort, egy kis ránc, hogy egy mély ránc -, mint valaha. Mint minden injekciós töltőanyagok, ezek az új anyagok felszívódnak, végül a test által, injekciókat kell ismételni minden három-hat hónapig fenntartani előnyöket.

Kémiai hámlani kezd, hogy ma könnyebb megoldásokat, hogy esetleg nem szükséges érzéstelenítő, valamint, hogy csökkentse a kockázatot, hegesedés. A legtöbb esetben, hámlani kezd cseréje dermabrázió, mint a preferált kezelés, a bőr öregedése.

Azt gondolom, hogy az “ellentétes A nagy igazság, az is igaz.”

Éjjel-nappal, Munka, Pihenés, a Művészet, mind a Tudomány, mind úgy néz ki, ellenkező de a szempontból, hogy kiegészítik egymást.

Minél többet pihenni, minél több aktív. Az élet az egyensúlyt aközött, hogy mi tudjuk, mit nem tudunk. Tanulj meg élni között erőfeszítést, adja meg magát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.